Volam sa Dalibor, mam 19 rokov, som z Liptovskeho MIkulasa, 4. rocnik sportovy gympel Zilina. WoW hram uz asi 5 rokov, 3 roky po neoficialnych serveroch a posledne 2 roky na oficialnom serveri Darksorrow.(planujem prestup na Drak Thul) Za huntera hram uz dost dlho prakticky odzaciatku ako som prisiel do stiku s WoW .Dalej mam este skusenosti s discipline priestom (iba PvP) a trosku s Death Knightom.Na offcialnom serveri som si zalozil vlastny ucet niekedy okolo patchu 2.4.3. (dost neskoro, uz som vedel ze s illidanom sa uz nestretnem,a preto som sa tesil na raidy v datadisku) Postavu som si vyleveloval vlastnorucne.Goldy zo stranok nenakupujem.
Moja postava:
Meno: Livostin (na ventrilu pre vsetkych Livo
)Class: Hunter
Race: Troll (vybral som si trolla kvoli +1% crit pri lukoch a berserkeru (enrage)a este proste sami paci styl akym striela

Specc: oblubeny specc je mm,ale teraz ficim survival ( zatial co som skusal kombinacie talentov a gearu co mam, zatial davam v sv najvyssie dps )to by malo fungovat az kym nebudem mat na sebe viac ako 80% veci co pridavaju armor penetration rating, potom je vhodnejsi mm specc.
Pet: pre raidovanie a do dungov pouzivam vlka (kvoli furious howl-dviha attack power mne aj petovi) na Pvp pouzivam Ravagera a medveda ked si chcem nieco soolnut alebo na questy.
Profesie: Leatherworking, skinning
link na armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Zanpakuto
-prosim skor nez spustite kritiku nato preco miesam pvp veci pomedzi pve a preco mam taky low gear, dvovod je ten, ze ked som sa prihlasil po dlhej 10 mesacnej pauze, tak zrazu vsetci po vas chceli len GS a achievmenty (ktr. som samozrejme nemal.) v podstate som za 2 tyzdne vyemblemoval postavu, aby som mal aspon take GS aby som sa dostal s pugom aspon do VOA.Uz som skusal ist aj TOC 10 ,ale s pugom to nieje ono. Po 2 wipoch leavne vecsina raidu a ste zase save na cely tyzden. Niektori mozno viete o com hovorim. Navyse server je niak preplneny huntermi takze je tazke sa niekam dostat.
Raid skusenosti:
TBC- bohuzial len z neofi serverov- Karazhan, Zulaman, Grull, Maghteridon nie ( ten bastard je tazky
), tempest keep , SSC, Hyjal a Black Templ.V sunwelli som nebol.Wotlk-uz na Darksorrowe- naxx 10, naxx 25, OS, Ulduar 10 az po Mimirona - poctivo odprogressovane a odwipovane. Z malygosa bohuzial nemam achievment (v guilde nas bolo vela hunterov, tak sme sa striedali) robil som na neho progress no pri kille som nebol.
addony ktore pozuzivam:
auctioneer, quest helper, recount, xpearl, aspect bar, deadlybossmods, omen3 titanpanel,autotrack,bartender4, mapster,gearscore a pouzival som ArcHUD2 super addon skoda ze uz neni aktualny a nefunguje spravne.
-internet stabilny
-ventrilo, mikrak mam vsetko funguje
-raid time vyhovuje
-goldy na opravu po wipoch mam....
Predchadzajuce guildy:
TBC- <Legie osudu>- CZ / sk guilda -taka vseho guilda daky karazhan, niake to PVP
Wotlk- <Legie osudu> - pokracovanie guildy so zameranim na progress v naxxramase. Po rozhodnuti vedenia premenovanie na----> <Crazy pullers>- troj jazycna guilda (cz, sk, eng) so zameranim na progress ulduar 25 ---> skory rozpad a odchod vecsiny clenov na ine servery. Teraz som v guilde <Zanpakuto> aj to len kvoli kamosovy.Po rozpade som bol prijaty do <Storm Lords> jedna z tych lepsi guild na serveri mno miesto v raide pre mna nebolo.
-
-Rad by som nadviazal nove nove znamosti a stal sa sucastou stabilneho a solidneho kolektivu akym je ten vas.
-Verim ze, sa pre mna najde uplatnenie v raide ci uz v pregresse alebo pri alt runoch, popripade dalsou aktivitou v cataclysm . ( je mi uplne jasne ze moj terajsi gear ani trochu nestaci na ICC HC progress, presto by som chcel este vo Wotlku sundat Lich Kinga aspon na normale.)
Dufam ze prihlaska sa dobre citala a ze som nanic nezabudol
S pozdravom, Zug ZUg.... Livo

.... ale hej top bola ... hlavne s glaivami to bol dmg!